Image for Innamepunt voor kringloop spullen op milieustraat Bodegraven-Reeuwijk

Innamepunt voor kringloop spullen op milieustraat Bodegraven-Reeuwijk

Vanaf woensdag 12 juni is er op de milieustraat in Bodegraven-Reeuwijk een innamepunt voor kringloop spullen. Veel grondstoffen die op de milieustraat worden ingezameld, zijn zeer geschikt voor hergebruik en recycling. Weggooien is zonde. Dit vonden Cyclus, de gemeente Bodegraven-reeuwijk en Kringloop Oud & Nieuw ook en zij zijn een samenwerking aangegaan. Door de spullen opnieuw te gebruiken en te verkopen, vermindert de hoeveelheid (grof)restafval en wordt de inzameling van grondstoffen waardevol gemaakt.

Het kringloopinnamepunt is op woensdag, vrijdag en zaterdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Vrijwilligers van Kringloop Oud & Nieuw zijn dan aanwezig om de spullen in ontvangst te nemen. Het kringloopinnamepunt is een pilot en duurt vooralsnog tot eind 2024.

Let op: Om spullen weg te brengen zal eerst een afspraak gemaakt dienen te worden voor de milieustraat.

Zon en buien

Na een fraaie maandag met vooral aan de kust zonnig weer wordt het deze dinsdag vooral in de middag een stuk minder fraai.

In de ochtend wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat maar weinig wind bij een temperatuur van 17°C.

In de middag en avond veel bewolking waaruit buien vallen. In de avond ontstaan er opklaringen. De zwakke wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 20°C.

In de nacht opklaringen. De minimumtemperatuur is 13°C.

Woensdag wolken en vooral in de loop van de middag en in de avond veel zon. De thermometer geeft 20*C aan.

Foto: Weerwoord.be In de middag buien

De Agenda

wo
05
jun
wo
19
jun
wo
19
jun
Woerden
do
20
jun
vr
21
jun
za
22
jun
2811 GS Reeuwijk