Image for Wisselend succes voor kickboksers Sportcentrum ReBo in Nijmegen

Wisselend succes voor kickboksers Sportcentrum ReBo in Nijmegen

Foto boven: Het team met begeleding van Sportcentrum ReBo dat deelnam op het gala in Nijmegen.

Een vijftal kickboksers kwam zondag 23 juni in actie tijdens het kickboks gala in Nijmegen. Yélina Jasperse, Timo Niese en Rishi Narain wisten hun partijen winnend af te sluiten. Voor Jordan de Heij en Jade Koolmees lukte dat niet.

Yélina Jasperse kwam goed door haar partij door vast op haar techniek te vertrouwen. En naarmate de wedstrijd duurde, kwam ze goed in haar spel en voerde de druk verder op. Mede ook door de aanwijzingen vanuit de hoek werd ze overtuigend winnares.

Ook Timo Niese kwam als overwinnaar uit de strijd. Goed druk zetten en de benen gebruiken werden ingezet om met de winst in zijn partij aan de haal te gaan.

Rishi Narain kwam als laatste in de ring en vond een moeilijke tegenstander tegenover zich. Goed druk zetten en meegaan in de felheid van zijn tegenstander leverde ook voor hem uiteindelijk ook de winst op.

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Live TV

Notificaties aanzetten Ja Nee