Image for Winnaars van de Triathlon

Winnaars van de Triathlon

Simon den Braber en Eline Geschiere zijn de enige twee grote winnaars van de Triathlon Woerden. Het weer zorgde ervoor dat de wedstrijd gestaakt werd. Dus maar een aantal atleten heeft de finish bereikt. Den Braber en Geschiere wonnen op de Kwart Afstand.

Simon den Braber was over de finish in een tijd van 1:50:53. Hij bleef daarmee voor Jeroen Frasa. Die werd tweede in 1:57:07. Chris Webb werd derde met een tijd van 1:58:46. Met Den Braber en Webb stonden er twee Woerdenaren op het podium.

Bij de vrouwen ging de winst naar Eline Geschiere. Zij finishte in 2:11:09. Dominique van Dijk werd tweede met een tijd van 2:15:37.  Marloes Voorhout werd derde in 2:19:05. Voorhout was meteen ook de laatste atlete die over de finish kwam voordat de race werd stil gelegd.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui