Image for WDS vindt Waterloo al in 1e nacompetitieronde

WDS vindt Waterloo al in 1e nacompetitieronde

Ook volgend seizoen blijft WDS 5e klasser. De Driebruggers trokken aan het kortste eind tegen MSV’71. WDS had in de 1e helft nog wel een 1-0 voorsprong. Na rust trokken de gasten uit Maassluis dat recht naar een 1-2 zege.

In de 1e helft zag het voor WDS nog goed uit. Rond de 20e min. bracht Elwin v.d. Stigchel de 1-0 op het scorebord, waarbij de MSV-goalie niet helemaal vrijuit ging.

Na rust werd MSV’71 steeds meer de bovenliggende partij. De druk wist WDS nog lang te weerstaan, waarbij keeper Pim v.d. Heuvel ook een belangrijk aandeel had. In het laatste kwartier sloeg MSV’71 tweemaal toe: 1-2. Eerst kopte Christian v.d. Pol uit een hoekschop raak en zo’n 5 minuten later vond Arno van Zweden het net voor de gasten. WDS is nu uitgeschakeld en blijft 5e klasser.

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

De Agenda

wo
05
jun
vr
14
jun
za
15
jun
za
15
jun