Image for WDS-NOCKralingen gestaakt

WDS-NOCKralingen gestaakt

De wedstrijd tussen WDS en NOCKralingen in de  5e Klasse B kreeg in de 75e min. een vroegtijdig einde. De Kralingers stapten van het veld wegens in hun beleving ‘wanordelijkheden tijdens de wedstrijd. Voor dat curieuze moment had WDS de gasten uit Rotterdam al naar een kansloze 3-0 achterstand gespeeld.

1e helft al op ruime voorsprong

Na een half uur kwam WDS via een strafschop aan de leiding na een overtreding op Eric Cromwijck. Elwin v.d. Stigchel leek eerst de strafschop te missen, maar de rebound die de Kralingse keeper nog weg gaf, kreeg hij er wel in: 1-0. Een hard afstandsschot van Matthijs Omta bracht de 2-0 op het scorebord.

Controle

In de 2e helft kreeg WDS nog meer controle over de wedstrijd. De 3-0 viel na verkeerd weg werken van de bal door de aanvoerder van NOCKralingen. Het stelde Jaco de Hoog in staat om alleen op de Rotterdamse keeper af te gaan, die hij omspeelde voor de 3-0. In de 75e min. stapten de Kralingers tot verbazing van de scheidsrechter en WDS van het veld om vervolgens niet meer terug te keren. Het is aan de tuchtcommissie van de KNVB, wat er verder met de wedstrijd zal gebeuren.

● Bron: WDS-website

Vrij zonnig weer

Zondag deed zijn naam eer aan. En de temperatuur was prettig. We blijven nog een poosje van dit zomerweer genieten.

Deze maandagochtend begint met nevel maar al snel krijgt de zon de overhand. Er staat maar weinig wind en de temperatuur loopt al snel op naar 20°C.

In de middag en avond veel zon en enkele stapelwolken. De zwakke wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 24°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 14°C.

Dinsdag krijgen we een zonnige en warme zomerdag. De zwakke wind zit in de oosthoek. Het kwik loopt op naar 27°*.

Foto: Tonnie Morsink Na de nevel zonnig

De Agenda

wo
05
jun
vr
21
jun
Bodegraven
za
22
jun
ma
24
jun
ma
24
jun