Image for Vriendenschaar weer de sterkste in derby tegen CKV Reeuwijk

Vriendenschaar weer de sterkste in derby tegen CKV Reeuwijk

In de gemeentelijke derby tegen CKV Reeuwijk trok Vriendenschaar opnieuw de winst naar zich toe. In de Sporthoeve zegevierden de Bodegravers met 23-18.

Voor CKV Reeuwijk was er nog een heel kleine kans om degradatie te voorkomen, terwijl voor Vriendenschaar niets meer op spel stond. In de eerste helft voltrok zich een gelijk opgaande wedstrijd. Met een puntje voorsprong ging Vriendenschaar met 10-9 de rust in.

In de 2e helft maakte Vriendenschaar het verschil. Het liep uit naar 21-13, waardoor er geen sprake meer was van enige spanning. CKV Reeuwijk moest zich dan ook neerleggen bij de feiten: Vriendenschaar te sterk en degradatie heel dichtbij. Uiteindelijk bepaalde Vriendenschaar de eindstand op 23-18.

Vriendenschaar 2 degradeert

De vreugde van de overwinning op CKV Reeuwijk werd bij Vriendenschaar toch nog enigszins getemperd door de degradatie van Vriendenschaar 2, dat verloor van de reserves van CKV Reeuwijk.

● Bron: Fenne v.d. Hoogenband

Vrij zonnig weer

Zondag deed zijn naam eer aan. En de temperatuur was prettig. We blijven nog een poosje van dit zomerweer genieten.

Deze maandagochtend begint met nevel maar al snel krijgt de zon de overhand. Er staat maar weinig wind en de temperatuur loopt al snel op naar 20°C.

In de middag en avond veel zon en enkele stapelwolken. De zwakke wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 24°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 14°C.

Dinsdag krijgen we een zonnige en warme zomerdag. De zwakke wind zit in de oosthoek. Het kwik loopt op naar 27°*.

Foto: Tonnie Morsink Na de nevel zonnig

De Agenda

wo
05
jun
vr
21
jun
Bodegraven
za
22
jun
ma
24
jun
ma
24
jun