Image for Vriendenschaar sluit zaalseizoen af met knappe winst

Vriendenschaar sluit zaalseizoen af met knappe winst

Handhaving had Vriendenschaar al in de knip. Zo kon de laatste wedstrijd van het zaalseizoen tegen VEO zonder druk worden afgewerkt. En dat pakte goed uit voor de Bodegravers door met 15-20 aan het langste eind te trekken tegen het sterker geachte VEO.

De wedstrijd startte vooral verdedigend sterk aan beide kanten. VEO had wat pech in de afronding. Vriendenschaar bood voldoende energie. Met rust stond het 6-8 en daarmee op schema voor de winst. De Bodegravers bleven energiek na rust, maar VEO wist de energie ook terug te vinden. De verdedigende druk bleef hoog en de duels werden fysieker.

Laatste kwartier

Het laatste kwartier werden invallers Jeroen Streng en Nadine Snijder ingebracht, waarvan laatste haar eerste schot wist te bekronen met een goal. Met de 15-20 eindstand wist Vriendenschaar in de laatste wedstrijd nog een beetje te ‘stunten’.

Boven verwachting

Vriendenschaar eindigt zo definitief op de vijfde plek in de 1e Klasse G met 15 punten en dat 11 punten hoger ligt dan de degradatieplekken. Gezien alle blessures van de afgelopen tijd is het zaalseizoen toch nog boven verwachting goed afgesloten. In april begint het veldseizoen.

● Bron: Fenne v.d. Hoogenband (Vriendenschaar)

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Live TV

Notificaties aanzetten Ja Nee