Image for Trainerscarrousel draait weer: Pieter van Zoest naar Groeneweg

Trainerscarrousel draait weer: Pieter van Zoest naar Groeneweg

[REGIO] De trainerscarrousel begint in de winterstop ook weer opgang te komen. Voor de trainers uit onze gemeente komt de vraag weer langs: Zal ik blijven of toch voor een nieuwe uitdaging gaan? DONK-trainer Pieter van Zoest heeft deze vraag inmiddels al beantwoord. De Bodegraver wordt volgend seizoen trainer van Groeneweg uit Zevenhuizen.

Vijfde seizoen

Van Zoest is bezig met z’n vijfde seizoen bij DONK. Tot nog toe slaagde hij er niet in de Gouwenaars naar de 1e klas te loodsen. Daarvoor bracht hij ESTO enkele jaren geleden wel naar een niveau hoger, namelijk naar de 2e klas. Ook bij ESTO verbleef hij 5 jaar. De bedoeling is dat Van Zoest voor langere tijd trainer blijft bij Groeneweg als opvolger voor René van Beek.

Vertrek Van Garderen

Bij WDS zal ook een trainerswissel moeten plaatsvinden.  Rob van Garderen heeft een contract voor twee seizoenen en dat loopt dit jaar af. Het is de gewoonte bij WDS om een trainer niet langer dan twee jaar vast te houden.

Bron & foto: André van Egdom, BR6.

Weerbericht

Vrij zonnig weer

Zondag deed zijn naam eer aan. En de temperatuur was prettig. We blijven nog een poosje van dit zomerweer genieten.

Deze maandagochtend begint met nevel maar al snel krijgt de zon de overhand. Er staat maar weinig wind en de temperatuur loopt al snel op naar 20°C.

In de middag en avond veel zon en enkele stapelwolken. De zwakke wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 24°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 14°C.

Dinsdag krijgen we een zonnige en warme zomerdag. De zwakke wind zit in de oosthoek. Het kwik loopt op naar 27°*.

Foto: Tonnie Morsink Na de nevel zonnig

Bestuur
PBO
jaarverslagPBO
Privacy statement