Image for Sponsorloop Rohda’76 levert ruim € 8.500 op

Sponsorloop Rohda’76 levert ruim € 8.500 op

Foto boven: Deelnemers en organisatoren van de Rohda’76-sponsorloop. (Foto: Rohda’76)

Wat een fantastisch resultaat, de opbrengst van de sponsorloop bij Rohda’76: € 8.531,70.

Op zaterdag 1 juni zetten veel jeugdige Rohda’76-leden – van Ukkies tot en met de spelers en speelsters van onder veertien jaar – hun beste beentje voor. In de dagen voorafgaand aan de sponsorloop hadden zij ouders, grootouders, buren en kennissen benaderd voor een bijdrage. En dat allemaal voor het goede doel.

Twee doelen

Of eigenlijk twee goede doelen, want de ene helft van de opbrengst gaat naar de Stichting ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose, een progressieve ziekte van de zenuwcellen waardoor de spieren geleidelijk uitvallen), terwijl Rohda’76 de andere 50 procent bestemt voor het verfraaien van het complex en het renoveren van de kantine.

Bericht: Ad v.d. Herik (Rohda’76)

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

De Agenda

wo
05
jun
vr
14
jun
za
15
jun
za
15
jun