Image for Spannende middag voor ESTO

Spannende middag voor ESTO

Heel veel spanning a.s. zaterdag als de laatste competitieronde in de 3e klasse A wordt afgewerkt. Niet alleen wie wordt kampioen maar ook wie pakt nog de 3e periodetitel. En daar wil ESTO nog volle bak voor gaan.

Miniem verschil

Voor de 3e periode hebben ESTO en RKDES de beste papieren. Beide ploegen hebben evenveel punten nl. 17 uit 8 wedstrijden. Dan wordt er gekeken naar het doelsaldo RKDES (+10) en ESTO (+9). Dat is een miniem verschil. Als beide ploegen winnen met ESTO thuis tegen Soccer Boys en RKDES thuis tegen Zwammerdam dan wordt het een race wie de meeste doelpunten maakt en daarmee het beste doelsaldo creëert. Morsen ESTO en RKDES punten dan kan BSC’68 met 1 punt minder ook nog toeslaan. Het wordt dus een spannende middag! De wedstrijd ESTO-Soccer Boys begint om 14.30 aan de Kievitsheuvel.

De wedstrijd is ook via liveflitsen te beluisteren in Sport Op Zaterdag bij BR6 radio.

Zon en buien

Na een fraaie maandag met vooral aan de kust zonnig weer wordt het deze dinsdag vooral in de middag een stuk minder fraai.

In de ochtend wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat maar weinig wind bij een temperatuur van 17°C.

In de middag en avond veel bewolking waaruit buien vallen. In de avond ontstaan er opklaringen. De zwakke wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 20°C.

In de nacht opklaringen. De minimumtemperatuur is 13°C.

Woensdag wolken en vooral in de loop van de middag en in de avond veel zon. De thermometer geeft 20*C aan.

Foto: Weerwoord.be In de middag buien

De Agenda

wo
05
jun
wo
19
jun
wo
19
jun
Woerden
do
20
jun
vr
21
jun
za
22
jun
2811 GS Reeuwijk