Image for RVC’33 toont veerkracht in doelpuntenbal: 4-4

RVC’33 toont veerkracht in doelpuntenbal: 4-4

Foto boven: Drukte om de bal bij TAVV-RVC’33.

RVC’33 – TAVV werd een wedstrijd met zeker geen gebrek aan doelpunten die ook nog evenredig werden gedeeld: 4-4. Tijdens het doelpuntenbal kwam RVC’33 fortuinlijk weg met nog een 4e treffer in de absolute slotfase en hield daarmee nog een punt over in Ter Aar.

● In exremis scoort Rens Mathot toch nog de 4-4 voor RVC’33. (Foto: Letty Blanken)

Tot ongeveer de 25e min. waren beide ploegen nog niet echt gevaarlijk voor de eerste treffer. Maar in de 39e min. was het meteen raak. Een voorzet van Mathijs de Hoog kopte Frank Stolwijk binnen: 0-1. Thuisclub was in de 41e al weer gauw op gelijke hoogte: 1-1. Een foutje van RVC-verdediger Ton Vergeer incasseerde RVC’33 nog voor rust een 2e tegentreffer: 2-1.

Op grotere afstand

In de 2e helft leek het verder mis te gaan voor RVC’33. In de 50e min. liet RVC’33 zich weg counteren en kon Luuk van Leeuwen de bal nog net voor de doelmond wegkoppen. In de 75e min. viel alsnog de 3-1. TAVV benutte een strafschop.

Toch weer terug in de wedstrijd

RVC’33 leek de wedstrijd uit handen gegeven. Een eigen ingekopt doelpunt van TAVV bij een hoekschop bracht RVC’33 weer helemaal in de wedstrijd: 2-3. En toen Zanzibar Booy ook nog de 3-3 scoorde uit een goed genomen vrije schop kon RVC’33 ook nog voor de winst gaan.

In extremis

De wedstrijd kon daarna nog alle kanten op gaan. TAVV kreeg daarvoor eerst de beste papieren toen een schot op de goal door Luuk van Leeuwen nog op de doellijn werd gekeerd. Echter hij schoot de bal tegen een tegenstander waardoor de 4-3 viel. Nog was het niet gedaan, want uit de laatste aanval peuterde RVC’33 nog een hoekschop. In de scrimmage voor de goal tikte Rens Mathot spectaculair nog de 4-4 binnen.

● Rens Mathot aan de bal voor RVC’33. Hij scoorde nog de 4-4. (Foto: Letty Blanken)

Bron: Michael Sip | Beeld: Letty Blanken

Zon en buien

Na een fraaie maandag met vooral aan de kust zonnig weer wordt het deze dinsdag vooral in de middag een stuk minder fraai.

In de ochtend wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat maar weinig wind bij een temperatuur van 17°C.

In de middag en avond veel bewolking waaruit buien vallen. In de avond ontstaan er opklaringen. De zwakke wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 20°C.

In de nacht opklaringen. De minimumtemperatuur is 13°C.

Woensdag wolken en vooral in de loop van de middag en in de avond veel zon. De thermometer geeft 20*C aan.

Foto: Weerwoord.be In de middag buien

De Agenda

wo
05
jun
wo
19
jun
wo
19
jun
Woerden
do
20
jun
vr
21
jun
za
22
jun
2811 GS Reeuwijk