Image for RVC’33 laat het afweten tegen ASC

RVC’33 laat het afweten tegen ASC

Foto boven: Luuk van Leeuwen werkt zich langs een ASC-tegenstander.

RVC’33 heeft een kans laten liggen om eindelijk een plek te stijgen boven de gevarenzone. Op Kaagjesland gingen de Reeuwijk-Dorpers met 2-5 roemloos onderuit tegen directe concurrent ASC.

Al gauw averij

Al snel ging het mis bij RVC’33. Na zo’n 7 minuten stond de 0-1 op het scorebord. Op een verre inworp werd niet goed gereageerd waarna de bal bij de 2e paal werd ingetikt. ASC zakte nadien in en daar had RVC’33 moeite mee. Vervolgens breidde ASC de voorsprong uit tot 0-3. Zo verdween RVC’33 met een kater de rust in.

Niet beter

Na rust werd het niet beter qua scoreverloop, want de 0-4 viel ook al heel gauw. Vijf later een opleving van RVC’33 toen Niels v.d. Meer de 1-4 voor zijn rekening nam. In de 61e min. wierp ASC de wedstrijd definitief in het slot. En weer anticipeerde RVC’33 niet goed op een inworp: 1-5. In de 72e min. wist de goed ingevallen Rens Mathot nog iets terug te doen, die goed wegdraaide van zijn man en de bal in de lang hoek schoot: 2-5.

Weer achterop geraakt

Het gat naar de veilige 9e plek is door de teleurstellende nederlaag tegen ASC weer groter geworden. Het zijn nu 4 punten op Zwammerdam, dat zelf nog een puntje sprokkelde.

 Bron: Michael Sip (RVC’33) | Beeld: Letty Blanken

Vrij zonnig weer

Zondag deed zijn naam eer aan. En de temperatuur was prettig. We blijven nog een poosje van dit zomerweer genieten.

Deze maandagochtend begint met nevel maar al snel krijgt de zon de overhand. Er staat maar weinig wind en de temperatuur loopt al snel op naar 20°C.

In de middag en avond veel zon en enkele stapelwolken. De zwakke wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 24°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 14°C.

Dinsdag krijgen we een zonnige en warme zomerdag. De zwakke wind zit in de oosthoek. Het kwik loopt op naar 27°*.

Foto: Tonnie Morsink Na de nevel zonnig

De Agenda

wo
05
jun
vr
21
jun
Bodegraven
za
22
jun
ma
24
jun
ma
24
jun