Image for RVC’33 incasseert zware nederlaag

RVC’33 incasseert zware nederlaag

Foto boven: Luuk van Leeuwen aan de bal. De RVC’er maakte nog de 4-3. Daarna incasseerde RVC’33 nog 4 tegentreffers. (Foto: Letty Blanken)

In en tegen Aarlanderveen incasseerde RVC’33 maar liefst 8 tegentreffers: 8-3. De Reeuwijk-Dorpers moeten nu definitief nacompetitie spelen voor lijfsbehoud in de 3e klasse.

Eerst nog op voorsprong

RVC’33 begon goed. Jona van Egmond scoorde voor RVC’33 de openingstreffer: 0-1. Hij liet ook een kans liggen op de 0-2, toen hij niet profiteerde van een verkeerde terugspeelbal bij de thuisclub. Direct daarop produceerde Aarlanderveen de 1-1. RVC’33 werd daarna in de verdediging gedrukt en wist vervolgens Aarlanderveen 2x het net te vinden: 3-1.

Rode kaart

In de 39e min. liep RVC’33 nog meer averij op toen verdediger Rens van der Werf de rode kaart werd getoond en RVC’33 met een man minder moest. Daarna weet Mark Sluijs op aangeven van Luuk van Leeuwen toch nog de achterstand te verkleinen tot 3-2.

Veel tegentreffers

In de 2e helft vergrootte Aarlanderveen de voorsprong tot 4-2, waarbij een duw met twee handen door de scheidsrechter genegeerd werd tot frustratie van RVC’33. Als de Aarlanderveen-keeper en een verdediger elkaar in de weg lopen, zorgde Luuk van Leeuwen uit een voorzet van de ingevallen Dirk-Jan Blanken toch weer voor de 4-3. Daarna was het over uit voor RVC’33 en walste de thuisclub met nog 4 treffers over de ploeg van trainer Jack Harmsen: 8-3.

● Bron: Michael Sip

Vrij zonnig weer

Zondag deed zijn naam eer aan. En de temperatuur was prettig. We blijven nog een poosje van dit zomerweer genieten.

Deze maandagochtend begint met nevel maar al snel krijgt de zon de overhand. Er staat maar weinig wind en de temperatuur loopt al snel op naar 20°C.

In de middag en avond veel zon en enkele stapelwolken. De zwakke wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 24°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 14°C.

Dinsdag krijgen we een zonnige en warme zomerdag. De zwakke wind zit in de oosthoek. Het kwik loopt op naar 27°*.

Foto: Tonnie Morsink Na de nevel zonnig

De Agenda

wo
05
jun
vr
21
jun
Bodegraven
za
22
jun
ma
24
jun
ma
24
jun