Image for Rohda’76-zaalvoetballers futsal kampioen hoofdklasse

Rohda’76-zaalvoetballers futsal kampioen hoofdklasse

Foto boven: Rohda’76 viert het kampioenschap in de hoofdklasse C.

Eigenlijk was Rohda’76 al kampioen toen het woensdagavond aan de laatste zaalcompetitiewedstrijd begon. De nog overgebleven concurrent voor de titel Steeds Hooger vermorste al eerder punten waardoor Rohda’76 op de ranglijst niet meer te achterhalen was.

Met dank aan tegenstander

Uiteraard wilde Rohda’76 in de Sporthoeve nog een kampioenswedstrijd afwerken. Met dank aan z.v.v. Olympia Go dat met slechts 5 beschikbare spelers nog bereid was naar Bodegraven te komen. De wedstrijd zelf had qua spanning niets meer om het lijf. Het sterkere Rohda’76 had bovendien al gauw een voorsprong in handen en voetbalde vervolgens op het gemak naar een 5-2 ruststand.

● Boban Lazic dribbelt voor Rohda’76 langs een tegenstander.

Opmerkelijk hoe de gasten uit Goeree Overflakkee na rust zonder te kunnen wisselen heel goed stand hielden en Rohda’76 nog maar één keer het net vond voor de 6-2 eindstand.

● Rohda’76-aanvoerder Vlatko Lazic tussen twee tegenstanders probeert nog aan de bal te komen.

Gehuldigd

Na afloop werd het Rohda’76-team in de bloemetjes gezet en werd de kampioensschaal overhandigd. Aanvoerder Vlatko Lazic bedankte ook nog even de aanhang dat nog massaal was komen kijken. Rohda’76 gaat volgend seizoen op een hoger niveau meedraaien in de topklasse. Dit seizoen komen de Bodegraafse zaalvoetballers nog in actie voor de achtste finales in de beker. Die wedstrijd staat gepland voor maandag 29 april uit tegen de Rotterdamse Studenten 2, aanvang 20.00 uur.

Vrij zonnig weer

Zondag deed zijn naam eer aan. En de temperatuur was prettig. We blijven nog een poosje van dit zomerweer genieten.

Deze maandagochtend begint met nevel maar al snel krijgt de zon de overhand. Er staat maar weinig wind en de temperatuur loopt al snel op naar 20°C.

In de middag en avond veel zon en enkele stapelwolken. De zwakke wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 24°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 14°C.

Dinsdag krijgen we een zonnige en warme zomerdag. De zwakke wind zit in de oosthoek. Het kwik loopt op naar 27°*.

Foto: Tonnie Morsink Na de nevel zonnig

De Agenda

wo
05
jun
vr
21
jun
Bodegraven
za
22
jun
ma
24
jun
ma
24
jun