Image for Rohda’76 wint 1e onderdeel ReBo Sportontmoeting

Rohda’76 wint 1e onderdeel ReBo Sportontmoeting

Foto boven: De ReBo Sportontmoeting startte afgelopen maandagavond met het onderdeel korfbal.

De ReBo Sportontmoeting is maandagavond 8 juli van start gegaan. Op het korfbalcomplex van Vriendenschaar aan de Groene Zoom werd korfbal als eerste onderdeel afgewerkt. I.v.m. de EK halve finale voetbal tussen Nederland en Engeland is het 2e onderdeel (badminton & klaverjassen)         verplaatst van woensdagavond naar a.s. donderdagavond.

● Rohda’76 (wit tenue) in de aanval tegen Chikara Sport. De Rohda-voetballers wonnen deze wedstrijd met 4-1.

Korfbal

De strijd om de 1e plaats bij het korfbal ging vooral tussen Rohda’76 en ESTO. Titelhouder ESTO kwam in de eindrangschikking met 14 punten twee punten te kort op Rohda’76 (16 p.). Derde werd VSTS met 13 punten. Voor het eerst deed een team van Chikara Sport (judo) mee met o.a. Zhen van Mechelen. De judoka’s konden op het onderdeel korfbal nog geen potten breken. Met 1 punt mochten ze de rij sluiten in de eindrangschikking. Het team van Vriendenschaar kwam niet actie.

Vervolg

Deze week krijgt de ReBo Sportontmoeting z’n vervolg met op donderdagavond badminton & klaverjassen in de Sporthoeve en vrijdagavond beachvolleybal op de volleybalvelden aan de Groene Zoom achter VVB. Beide avonden aanvang 19.15 uur.

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

Live TV

Notificaties aanzetten Ja Nee