Image for Rohda’76 verspeelt voorsprong

Rohda’76 verspeelt voorsprong

Foto boven: Bal op de lat bij Siveo’60. (Foto: Don v.d. Meer)

Een 2-0 voorsprong bij rust leek een uitstekende basis voor een overwinning, maar in de tweede helft gaf Rohda’76 tegen Siveo’60 het initiatief weg én de overwinning: 2-2.

,,We hadden veel meer rendement uit onze kansen moeten halen. Voor de rust hadden we al met 4-0 voor moeten staan. Zonder te overdrijven was de kansenverhouding 8-1 in ons voordeel,” beet trainer Arjen Linstra de teleurstelling van zich af.

De scheidend oefenmeester (die volgend seizoen naar Moerkapelle vertrekt) zag Vlatko Lazic binnen tien minuten al de 1-0 binnenschieten. Helaas moest de doelpuntenmaker daarna geblesseerd het veld verlaten. Uit de vele kansen die Rohda’76 creëerde wist Mitchell van Waveren de 2-0 te maken.

● Mitchell van Waveren scoort de 2-0. (Foto: Don v.d. Meer)

Op de lat

De thee had de thuisclub bepaald geen goed gedaan. Amper tien minuten in de tweede helft hadden de Zegvelders nodig om de achterstand ongedaan te maken. Rohda’76 wankelde en trok pas in het laatste deel van de wedstrijd het initiatief weer naar zich toe. Vlak voor tijd hadden de blauwhemden pech met een bal op de lat.

● Bericht: Ad v.d. Herik (Rohda’76) | Beeld: Don van der Meer

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

De Agenda

wo
05
jun
vr
14
jun
za
15
jun
za
15
jun