Image for Rohda’76 imponeert en velt koploper ONA

Rohda’76 imponeert en velt koploper ONA

Foto boven: Gelegenheidsspits Wessel Sterk kopt de 1-0 binnen. (Foto: Don van der Meer)

Zo net voor de voorjaarsvakantie leverde Rohda’76 een puike prestatie. Het team van Arjen Linstra legde koploper ONA op de pijnbank: 3-0.

De wedstrijd tegen de lijstaanvoerder kende eigenlijk twee cruciale momenten. Net voor rust mochten de Gouwenaren een strafschop nemen. Die schoten de Gouwenaren onberispelijk binnen. Echter, de scheidsrechter zag dat spelers van ONA te vroeg inliepen. Overnemen, oordeelde de arbiter. En laat Rohda’76-doelman Brian Groeneveld die tweede inzet nu wel keren. Zo ongeveer in de daaropvolgende aanval van Rohda’76 schoot Vlatko Lazic de 2-0 tegen de touwen. Eerder had de thuisclub al een 1-0 voorsprong genomen door een rake kopbal van Wessel Sterk (foto boven) na een afgemeten voorzet van Boban Lazic.

De vervanger van de geblesseerde topscoorder Moussa Kalisse wist al eerder het net te vinden, maar zag zijn treffer afgekeurd op advies van de assistent-scheidsrechter van ONA. ,,Dit is echt een teamprestatie, niemand uitgezonderd. We hebben kei- en keihard gewerkt. Ik hoop dat iedereen zich realiseert dat als we dit met elkaar kunnen blijven opbrengen, we nog mooie momenten met elkaar gaan beleven,” straalde trainer Arjen Linstra van trots.

Geroutineerd

Een kwartier na de rust sloeg Vlatko Lazic opnieuw toe (3-0) en speelden de blauwwitten de wedstrijd geroutineerd uit. Met een beetje meer scherpte had de zege zelfs nog groter kunnen uitvallen.

● Bericht: Ad v.d. Herik (Rohda’76)

Zon en buien

Na een fraaie maandag met vooral aan de kust zonnig weer wordt het deze dinsdag vooral in de middag een stuk minder fraai.

In de ochtend wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat maar weinig wind bij een temperatuur van 17°C.

In de middag en avond veel bewolking waaruit buien vallen. In de avond ontstaan er opklaringen. De zwakke wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 20°C.

In de nacht opklaringen. De minimumtemperatuur is 13°C.

Woensdag wolken en vooral in de loop van de middag en in de avond veel zon. De thermometer geeft 20*C aan.

Foto: Weerwoord.be In de middag buien

De Agenda

wo
05
jun
wo
19
jun
wo
19
jun
Woerden
do
20
jun
vr
21
jun
za
22
jun
2811 GS Reeuwijk