Image for Regenbuien teisteren jeu-de-boulestoernooi bij v.v. De Rijnstreek

Regenbuien teisteren jeu-de-boulestoernooi bij v.v. De Rijnstreek

Foto boven: Regenbuien en felle opklaringen. Het was behelpen voor de jeu-de-boulers bij De Rijnstreek.

Afgelopen zaterdag namen zo’n 200 deelnemers aan het 5e jeu-de-boulestoernooi van v.v. De Rijnstreek. Hoewel Samantha en Bert Visser als organisatoren hun best hadden gedaan om er weer een fijn sportfeest van te maken, hadden ze het weer niet in de hand. En dat liet zich van z’n slechte kant zien. Tal van regenbuien joegen over het sportcomplex aan de Weijpoort. Het was dus afzien voor de 106 deelnemende teams.

Rond 11.00 uur startte het toernooi met de vele wedstrijden. Tussen en na de wedstrijden kon genoten worden van kipburgers en gehaktballen. Na de laatste middagpartij kwam zanger Hugo Beijeman het feest opluisteren. En met Helemaal Top gekleed in paarse jasjes kreeg het feest een extra boost. Ook de loterij was een schot in de roos met mooie prijzen zoals een BBQ, een tv en zelfs een elektrische kinderauto.

Toernooiprijzen

Cordi en Dani Blonk (team Van Hout schilderwerken) wonnen voor de 2e keer het jaarlijkse Rijnstreek jeu-de-boulestoernooi. Met 5 gewonnen partijen kwamen zij als winnaars uit de bus. Arjan en Kevin de Bruijn volgden op de 2e plaats.

● De winnaars van het Rijnstreek jeu-de-boulestoernooi.

Al een poos is De Rijnstreek bezig om een omni sportvereniging te worden. Zo zijn al een poos enkele jeu-de-boulesbanen gerealiseerd waardoor het hele jaar gejeu-de-bould kan worden als lid van De Rijnstreek boulers.

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Live TV

Notificaties aanzetten Ja Nee