Image for Peter van Holstein komend seizoen hoofdtrainer bij De Rijnstreek (+ interview)

Peter van Holstein komend seizoen hoofdtrainer bij De Rijnstreek (+ interview)

Ook De Rijnstreek heeft voor het komende seizoen een nieuwe hoofdtrainer. Het is Peter van Holstein die Frans Schaap gaat opvolgen. Van Holstein heeft al bij enkele clubs senioren- en jeugdteams onder zijn hoede gehad.

● Peter van Holstein (midden) wordt de nieuwe hoofdtrainer bij De Rijnstreek met links elftalleider Ehrhard van Dijk en rechts bestuurslid Danny Busscher.

Trainersloopbaan

Eerder was hij o.a. hoofdtrainer bij Alphia en Alphen en is ook bekend als trainer van diverse jeugdteams: ARC, Sportlust, RKDES en WSE. Ook 2e elftallen heeft hij onder zijn hoede gehad bij FC Aalsmeer en Rohda’76.

Niet onbekend

De 53-jarige Alphenaar kende al wat spelers bij De Rijnstreek en vindt bij De Rijnstreek de uitdaging om het 1e elftal voetballend beter te maken. Zijn werk in de jeugdzorg geeft hem ook de mogelijkheid sociale vaardigheden mee te nemen in zijn werkzaamheden als hoofdtrainer.

INTERVIEW:

Interview met Rijnstreek-trainer Peter van Holstein (verslag André van Egdom)

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

De Agenda

wo
05
jun
vr
14
jun
za
15
jun
za
15
jun