Image for Moussa Kalisse van Rohda’76 naar De Rijnstreek

Moussa Kalisse van Rohda’76 naar De Rijnstreek

Foto boven: Moussa Kalisse speelt komend seizoen voor De Rijnstreek.

De Rijnstreek wordt komend seizoen versterkt met de komst van Moussa Kalisse. De ex-prof kwam afgelopen seizoen uit voor Rohda’76 en maakte 22 doelpunten van de 51 die Rohda’76 in totaal maakte. Kalisse werd daarmee ook winnaar van het BR6 Topscorers Klassement.

Flinke boost

Met Kalisse krijgt De Rijnstreek naast doelpuntenmaker Ringo v.d. Berg – scoorde afgelopen seizoen 18x – in aanvallend opzicht een flinke boost.

Na z’n profcarrière speelde de inmiddels 41-jarige Kalisse de afgelopen jaren bij de amateurs o.a. bij Zoetermeer,  Sportlust’46, CVC Reeuwijk, Aarlanderveen en Rohda’76.

Overschrijvingstermijn

Spelers die uitkomen in de A-categorie van het amateurvoetbal kunnen tot uiterlijk 15 juni een overschrijving aanvragen als ze komend seizoen voor een andere club willen uitkomen.

Vrij zonnig weer

Zondag deed zijn naam eer aan. En de temperatuur was prettig. We blijven nog een poosje van dit zomerweer genieten.

Deze maandagochtend begint met nevel maar al snel krijgt de zon de overhand. Er staat maar weinig wind en de temperatuur loopt al snel op naar 20°C.

In de middag en avond veel zon en enkele stapelwolken. De zwakke wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 24°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 14°C.

Dinsdag krijgen we een zonnige en warme zomerdag. De zwakke wind zit in de oosthoek. Het kwik loopt op naar 27°*.

Foto: Tonnie Morsink Na de nevel zonnig

De Agenda

wo
05
jun
vr
21
jun
Bodegraven
za
22
jun
ma
24
jun
ma
24
jun