Image for Locatie uitzending

Locatie uitzending

Op zaterdag 6 juli verzorgde “sport op zaterdag” van RTV Gouwestad de halfjaarlijkse locatie uitzending vanuit Grieks restaurant Rhodos. Deze uitzending kwam tot stand in samenwerking met Midland FM. In deze uitzending werd het afgelopen seizoen doorgenomen en waren er vooruitblikken op het volgende seizoen. Er waren diverse gasten uit het verenigingsleven en van gemeentebesturen van Gouda, Oudewater en Bodegraven Reeuwijk. Bijzonder was deze keer dat er ook een schrijver, de heer Neele,  aanwezig was die een rijk verleden heeft in de voetbalsport als (keepers) trainer van diverse betaald voetbal clubs in het zuiden van het land. In totaal werden er zo’n 24 interviews afgenomen. Naast voetbal was er ook een grote diversiteit aan sportvertegenwoordigers aanwezig van o.a. duiksport, bridge, basketbal en Thaiboksen. De uitzending is terug te luisteren op de site van RTVmiddenholland bij radio en gemiste uitzendingen.

Weerbericht

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Bestuur
PBO
jaarverslagPBO
Privacy statement
Notificaties aanzetten Ja Nee