Image for Koos van Zoest volgend seizoen ook nog trainer bij ESTO

Koos van Zoest volgend seizoen ook nog trainer bij ESTO

ESTO gaat komend seizoen met een groot deel van de huidige staf door. Koos van Zoest (foto boven), nu bezig aan z’n 2e seizoen, is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij ESTO. Oscar de Heij, trainer van het 2e, zal hem daar bij assisteren. Na dit seizoen stopt wel Bas Bakker als assistent-trainer. Keeperstrainer Donny Veenis plakt er ook weer een seizoen aanvast.

Verder meldt ESTO op hun website: “Dit begeleidingsteam werkt op een zeer fijne manier met elkaar samen en ziet in de spelersgroep meer dan voldoende potentie om het ingeslagen pad te vervolgen. Wanneer je werkt met zo’n jonge groep als nu bij ESTO, weet je dat het met hoogte- maar ook met dieptepunten gaat.

De wisselvalligheid op de wedstrijddagen is het grootste euvel wat er uitgehaald dient te worden. Om als club keuzes te maken richting een begeleidingsteam is het meer dan enkel kijken naar de ranglijst, het gaat om het proces wat je met elkaar aan het doormaken bent.”

 Bron: website ESTO

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

De Agenda

wo
05
jun
vr
14
jun
za
15
jun
za
15
jun