Image for Kickboksers Sportcentrum ReBo in actie tijdens kickboksgala Woerden

Kickboksers Sportcentrum ReBo in actie tijdens kickboksgala Woerden

Foto boven: Winnares Yélina Jasperse (midden) samen met ex-wereldkampioen Remy Bonjasky (r) op de foto die ook even langs kwam in Woerden.

Sportcentrum ReBo uit Bodegraven was zaterdag jl. vertegenwoordigd met twee vechters tijdens een kickboksgala in Woerden.

Yélina Jasperse kwam als eerste in de ring. Zij ging direct goed van start en zette haar tegenstandster onder druk. Wist in de 2e en 3e ronde haar krachten goed te verdelen. Hierdoor gingen alle ronden uiteindelijk richting in haar voordeel. En dat leidde tot de winst in haar partij.

Met Martin de Kamper ging het later veel minder goed af. De ReBo-vechter kwam qua conditie toch te kort om zijn partij in winst om te zetten. Ondanks zijn verlies nam hij toch de nodige ervaring mee om van te leren.

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Live TV

Notificaties aanzetten Ja Nee