Image for Imitatie Cruyff Court Woerden stapje dichterbij

Imitatie Cruyff Court Woerden stapje dichterbij

Met het aanbieden van een cheque van 5.357 euro is de komst van een imitatie Cruyff Court in Woerden een stapje dichterbij gekomen.

Het geld is de opbrengst van een benefiet voetbalwedstrijd georganiseerd door Boys tv tegen het elftal van YouTubers Nederland. Nasir Lalout van Boys tv bood de cheque tijdens de raadsvergadering aan wethouder Mariëtte Pennarts aan.

De aanleg van een kunstgrasveld en omheining kost zo’n 90.000 euro. De gemeenteraad heeft al 65.000 voor de voorziening beschikbaar gesteld. Een echt Cruyff Court is te duur. Dat heeft ook andere afmetingen dan het model waar Woerden aan denkt. Ook is dan vereist dat er bepaalde activiteiten worden georganiseerd. Wethouder Pennarts denkt dat met het geld dat nu beschikbaar is een reële kans bestaat dat het veld er komt. De plaats is nog onderwerp van studie.

Video

Weerbericht

Vrij zonnig weer

Zondag deed zijn naam eer aan. En de temperatuur was prettig. We blijven nog een poosje van dit zomerweer genieten.

Deze maandagochtend begint met nevel maar al snel krijgt de zon de overhand. Er staat maar weinig wind en de temperatuur loopt al snel op naar 20°C.

In de middag en avond veel zon en enkele stapelwolken. De zwakke wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 24°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 14°C.

Dinsdag krijgen we een zonnige en warme zomerdag. De zwakke wind zit in de oosthoek. Het kwik loopt op naar 27°*.

Foto: Tonnie Morsink Na de nevel zonnig