Image for Feestelijk afscheid Ron ‘V’ Vergeer

Feestelijk afscheid Ron ‘V’ Vergeer

Zondag 26 mei was het officiële afscheid van VEP-speler Ron ‘V” Vergeer. De rechtsback van meerdere jeugd- en senioren elftallen nam na een carrière van 50 jaar afscheid van de Woerdense velden.

Naast fanatieke speler was Ron ook medeoprichter van het in Woerden en omstreken bekende VEP 7 elftal, in de jaren 90. Het vriendenelftal stond bekend om hun zwart-wit geblokte shirts. Het afscheid vond plaats in de AnnexCinema onder grote belangstelling van familie, oud-spelers, vrienden en fans. Hierbij werd een borstbeeld van het bekende geblokte shirt onthuld.

De aanwezigen laten weten Vergeer te gaan missen. Hoewel hij volgens hen meestal één keer per wedstrijd naar voren sprintte en dit meestal niet succesvol was, was het altijd een verademing. Of Ron actief blijft in de voetballerij is nog onduidelijk.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui