Image for CVC Reeuwijk overtreft zichzelf tegen runner-up Bergambacht

CVC Reeuwijk overtreft zichzelf tegen runner-up Bergambacht

Niet veel CVC-supporters zouden verwacht hebben dat hun ploeg afgelopen zaterdag Bergambacht nog zou kunnen vloeren. CVC Reeuwijk overtrof dan ook zichzelf met een 4-2 zege over de op dat moment nummer 2 in de 4e Klasse B.

Eerst op achterstand

CVC Reeuwijk kwam in de 6e min. eerst nog op achterstand door een doelpunt van Max Bakker: 0-1. Van een stunt in de maak was toen nog geen sprake. Dat veranderde toen Robin Slinger 3 minuten later bij een hoekschop voor de 1-1 zorgde. Lange tijd bleef die stand op het scorebord.

CVC laat zich gelden

In de 2e helft liet CVC Reeuwijk zich vanaf de 70e minuut gelden. Youri Kalmeijer poeierde vanaf 20 meter afstand de 2-1 binnen en begon een stunt gestalte te krijgen. En als Fred Plomp (foto boven) profiteert van een door de keeper weggegeven rebound die de vrije trap van Youri Kalmeijer niet onder controle kreeg, stond ineens de 3-1 op het scorebord.

Nog mooier

Het werd in de 88e min. nog mooier toen Arend van de Blom de 4-1 produceerde. Dieper in de slotfase benutte Bergambacht nog wel een strafschop voor de 4-2, maar het bracht de onverwachte overwinning van CVC niet meer in gevaar. Zodoende verdween Bergambacht met de staart tussen de benen richting kleedkamer.

Vrij zonnig weer

Zondag deed zijn naam eer aan. En de temperatuur was prettig. We blijven nog een poosje van dit zomerweer genieten.

Deze maandagochtend begint met nevel maar al snel krijgt de zon de overhand. Er staat maar weinig wind en de temperatuur loopt al snel op naar 20°C.

In de middag en avond veel zon en enkele stapelwolken. De zwakke wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 24°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 14°C.

Dinsdag krijgen we een zonnige en warme zomerdag. De zwakke wind zit in de oosthoek. Het kwik loopt op naar 27°*.

Foto: Tonnie Morsink Na de nevel zonnig

De Agenda

wo
05
jun
vr
21
jun
Bodegraven
za
22
jun
ma
24
jun
ma
24
jun