Image for BZ&PC verspeelt drie dure punten tegen JAWS Amsterdam

BZ&PC verspeelt drie dure punten tegen JAWS Amsterdam

De kans dat het BZ&PC-herenteam nog kampioen kan worden in de 1e Divisie A is behoorlijk verkleind. In zwembad De Kuil verloren de Bodegraafse waterpoloërs teleurstellend met 12-13 van JAWS Amsterdam. Daarmee is de achterstand op koploper De Linge/PCG uitgegroeid tot 3 verliespunten meer.

Eerst nog op voorsprong

De 1e periode wist BZ&PC nog af te sluiten met een 5-3 voorsprong. Daarna liep er zand in het spel van de Bodegravers. JAWS nam na de 2e periode een 6-8 voorsprong. Ook in de 3e periode bleef JAWS, weliswaar nipt, met 9-10 aan de leiding.

Onderspit

In de 4e periode dolf BZ&PC het onderspit. Eerst bij 11-11 en 12-12 nog gelijk op met BZ&PC-treffers van Henk Suur (foto boven) en Joey Schellingerhout. Echter in zo’n beetje de laatste minuut viel door Lucas Twist nog de 12-13 voor JAWS. BZ&PC daarmee een illusie armer!

 Beeld: Archieffoto

Zonnig zomerweer

Deze dinsdag is het zonnig en warmt het snel op bij een heldere hemel.

In de ochtend zonnig en onbewolkt weer. Er staat nauwelijks wind en de thermometer geeft 23°C aan.

In de middag zonnig weer en enkele stapelwolken. De zwakke wind is noordoost. Het kwik loop op naar een zomerse waarde van 27°C.

De nacht verloopt helder. Het is met 17°C als minimum een zwoele nacht.

Woensdag eveneens een zonnige en warme zomerdag. De wind zit in de oosthoek. Met 28°C gaan we richting tropische waarde.

Foto: Tonnie Morsink Heldere nacht

De Agenda

wo
05
jun
vr
21
jun
Bodegraven
za
22
jun
ma
24
jun
do
27
jun