Image for BZ&PC koppositie al weer kwijt

BZ&PC koppositie al weer kwijt

De koppositie van de BZ&PC-heren in de 1e Divisie A was van korte duur. De Bodegravers gingen kopje onder tegen De Linge/PCG: 20-9. Door een beter onderling doelsaldo gaan nu de Gorkummers aan de leiding.

Niets in te brengen

BZ&PC had in de 1e periode al weinig in te brengen: 5-1. En ook daarna bleef het herstel uit. In de 3e periode leek de ploeg van Herman van Tongerloo met 8-5 weer even de aansluiting te hebben gevonden. Echter de Gorkummers gaven daarna weer volop gas. BZ&PC had daar geen antwoord op en ging met 13-5 kansloos de laatste periode in. In de 4e periode speelde De Linge/PCG de Bodegravers naar een ontluisterende 20-9 nederlaag.

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

De Agenda

wo
05
jun
vr
14
jun
za
15
jun
za
15
jun