Image for 12e editie beachvolleybaltoernooi in Woerden

12e editie beachvolleybaltoernooi in Woerden

Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni organiseert VTC Beachvolleybal een beachvolleybaltoernooi in Woerden. Het is de twaalfde editie van het evenement.

Naast de Thijs van de Polshal is een strand gemaakt waarop gespeeld zal worden. Iedereen van jong tot oud is het gehele weekend welkom. Het evenement bestaat uit drie verschillende onderdelen. Vrijdagavond is het bedrijventoernooi. Samen met je collega’s strijd je dan tegen andere bedrijven. Op zaterdag zijn er mini- en jeugdclinics voor jongeren tot en met achttien jaar. Gedurende het hele weekend is er een toernooi waar alle leeftijden gezamenlijk aan mogen deelnemen. De deelnemerskosten verschillen per categorie.

Na het sporten zal er een barbecue plaatvinden en kunnen de kinderen genieten van een pannenkoek. De zaterdagavond zal worden afgesloten met een beachfeest.

Video

Weerbericht

Zonnig zomerweer

Deze dinsdag is het zonnig en warmt het snel op bij een heldere hemel.

In de ochtend zonnig en onbewolkt weer. Er staat nauwelijks wind en de thermometer geeft 23°C aan.

In de middag zonnig weer en enkele stapelwolken. De zwakke wind is noordoost. Het kwik loop op naar een zomerse waarde van 27°C.

De nacht verloopt helder. Het is met 17°C als minimum een zwoele nacht.

Woensdag eveneens een zonnige en warme zomerdag. De wind zit in de oosthoek. Met 28°C gaan we richting tropische waarde.

Foto: Tonnie Morsink Heldere nacht