RTW nu ook op DAB+ Digitale Radio

Ontdek de Toekomst van Radio: DAB+

Welkom in de wereld van digitale radio met DAB+, de afkorting voor Digital Audio Broadcasting Plus. DAB+ is de evolutie van traditionele FM-radio en opent de deur naar een nieuwe dimensie van audiokwaliteit, zenderkeuze en gebruiksgemak. Laten we samen verkennen waarom DAB+ de toekomst van radio vertegenwoordigt.

Wat is DAB+?

DAB+ is een geavanceerde digitale radiotechnologie die het mogelijk maakt om radiostations digitaal uit te zenden. In tegenstelling tot de analoge FM-radio biedt DAB+ een kraakheldere geluidskwaliteit zonder ruis. Het is als het verschil tussen zwart-wit en kleurentelevisie, maar dan voor je oren.

Voordelen van DAB+:

  1. Superieure Geluidskwaliteit: DAB+ levert geluid in CD-kwaliteit, waardoor je kunt genieten van muziek, interviews en programma’s met een uitzonderlijke helderheid en diepte.
  2. Meer Zenderkeuze: DAB+ opent de deur naar een breed scala aan zenders, van lokale radiostations tot gespecialiseerde kanalen. Met DAB+ is er voor ieder wat wils.
  3. Gebruiksgemak: Geen gedoe meer met frequenties zoeken. Met DAB+ kies je eenvoudig de naam van het radiostation uit een lijst, vergelijkbaar met het gebruik van apps op je smartphone.
  4. Informatieve Displays: DAB+ geeft niet alleen geluid, maar ook tekst en afbeeldingen weer op het scherm van je radiotoestel. Denk aan de naam van het nummer, de artiest of actuele verkeersinformatie.
  5. Minder Interferentie: Weg met de ruis en storingen die soms de FM-radio-ervaring kunnen beïnvloeden. DAB+ levert een stabiele en betrouwbare luisterervaring.

Hoe geniet je van DAB+

  • DAB+ Radio Toestel: Om van DAB+ te genieten, heb je een DAB+ compatibel radiotoestel nodig. Gelukkig zijn er diverse modellen beschikbaar, van draagbare radio’s tot ingebouwde autoradio’s.
  • Antenne: Een simpele DAB+ antenne kan helpen om het signaal te optimaliseren en ervoor zorgen dat je moeiteloos kunt schakelen tussen zenders.
  • Plug-and-Play: Zodra je je DAB+ radio hebt geïnstalleerd, hoef je alleen nog maar je favoriete zender te kiezen en te genieten van de verbeterde geluidskwaliteit.

 

DAB+ is de volgende stap in de evolutie van radio, en het biedt luisteraars een moderne, veelzijdige en storingsvrije ervaring. Maak de overstap naar DAB+ en ontdek een nieuwe wereld van radio-entertainment. Het is de moeite waard! RTW vind je op  DAB+ Lokaal 47/7B!

Weerbericht

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

RTW ook op DAB+
RTW is een ANBI

RTW FM

RTW
Mauritslaan 55
2741 CE Waddinxveen
Tel (0182) 61 03 79
info@rtw.nl

KvK 41173041
RSIN 007799664

Notificaties aanzetten Ja Nee