Adverteren

RTW brengt Waddinxveen bij u thuis!

RTW is de lokale omroep voor Waddinxveen met een duidelijk herkenbare en brede programmering voor iedere doelgroep. RTW biedt de luisteraars en kijkers via www.rtw.nl, live nieuws en informatie (63 uur per week) op lokaal niveau. Op de radio en via de stream en DAB+, 7B, lokaal 47, is uw advertentie minimaal 10 keer per dag te horen. Als RTW niet live is komt uw advertentie continue voorbij op de beeldkrant. Er wordt veel gekeken en geluisterd via de internet site. Het lokale karakter kan voor ondernemers interessant zijn; RTW zit midden in de doelgroep en… adverteren bij RTW is niet duur!

Advertentiemogelijkheden bij RTW

U weet het zelf ook wel: adverteren kunt u overal… Maar de prijzen die gerekend worden vallen vaak tegen en het resultaat is ook al lastig te bepalen. RTW biedt u betaalbare reclame in verschillende vormen, en – u zult het zelf ondervinden – met een positief resultaat. U kunt adverteren op:

Radio en Beeldkrant
In de vorm van een radio commercial. Uitzending live vindt minimaal 10 keer per dag op willekeurige tijdstippen plaats en via de beeldkrant (indien er niet live wordt uitgezonden) komt uw advertentie continue langs. De lengte van een commercial ligt rond de 40 seconden.

U kunt zelf een tekst maken, u kunt het ook zelf inspreken en naar ons toesturen. Maar we kunnen ook een afspraak maken dat wij het voor u opnemen. Maar natuurlijk kan RTW een tekst voor u maken en het opnemen met een Voice-over.

De kosten hiervan zijn: € 350,- exclusief BTW per jaar.

Internet
rtw.nl heeft gemiddeld per maand zo’n 20.000 hits! Op deze site vind u lokaal nieuws en informatie over de omroep en Waddinxveen e.o.. U kunt adverteren door middel van een lopende banner op de site. De kosten hiervan zijn : € 250,- exclusief BTW per jaar.

U kunt natuurlijk ook optie 1 en 2 nemen! We geven u dan een korting van: € 50,-. De kosten van optie 1 samen met optie 2 bedraagt: € 550,- exclusief BTW per jaar!

Sponsoring bij RTW

RTW is een stichting en is financieel afhankelijk van de subsidie die door het Rijk wordt verstrekt aan de lokale omroepen en door reclame en sponsoring. Als u RTW wil sponseren zijn wij u zeer erkentelijk. Wij zullen dan een bord(je) bij ons in de studio hangen met uw bedrijfsnaam erop.

De kosten hiervan zijn, afhankelijk van de grootte van het bord, en dit bepaalt u zelf. De kosten zijn vanaf € 100,- exclusief BTW per jaar.

Dit is ook te combineren met: uw logo op onze website via een lopende banner. Hier zijn de kosten tezamen vanaf € 350,- exclusief BTW per jaar.

Hoe neem ik contact op met RTW? Heel eenvoudig…

Neem contact op via e-mail: t.jklomp@kpnplanet.nl

Vermeldt uw telefoonnummer dan wordt u teruggebeld. Of u belt direct naar hoofd reclame: 06-51998143.

Samen met u wordt de meest geschikte vorm van adverteren bepaald, en voor u het weet, staat u volledig in de belangstelling!

Weerbericht

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

RTW ook op DAB+
RTW is een ANBI

RTW FM

RTW
Mauritslaan 55
2741 CE Waddinxveen
Tel (0182) 61 03 79
info@rtw.nl

KvK 41173041
RSIN 007799664

Notificaties aanzetten Ja Nee