School of Rock

School of Rock is een programma waarbij je elke week meegenomen wordt door een stuk muziekgeschiedenis vanaf eind jaren ’50 tot het heden en waarbij de focus ligt op de rock. Een uiteenlopend scala van nummers wordt begeleid door achtergrondinformatie, anekdotes, een concertagenda uit de regio en speciale aandacht voor de artiest van de week.

Presentatie: Inge Rijnbeek & Hans Jager
Techniek: Hans Jager
Uitzending:
Vrijdag van 22.00 – 24.00 uur
E-mail: schoolofrock@rplwoerden.nl
Facebook:
schoolofrockrplfm
Instagram:
schoolofrockrplfm

Al meer dan 400 artiesten gedraaid in de afgelopen weken. Heb jij nog suggesties of onontdekte schatten, laat dat weten via de mail, Facebook of Instagram en misschien hoor je het binnenkort terug op RPL!

Enkele artiesten van de week op een rij:

Pearl Jam, Janis Joplin, The Who, Cream, Radiohead, David Bowie, The Editors, Jefferson Airplane, Nirvana en nog veel meer. Kijk voor het hele overzicht op ons Instagram-account ‘schoolofrockrplfm’.

Video

Weerbericht

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

Notificaties aanzetten Ja Nee