Classics party

Drie uur lang Non-Stop de beste dance classics uit de jaren 70 en 80 met af en toe een knipoog naar de jaren 90…
Terug naar de tijd van De Kluis of Wheels met muziek van bijvoorbeeld Earth, Wind & Fire, Jimmy Bo Horn, Boys Town Gang, The Jacksons en KC & The Sunshineband!

Uitzending: Zondag 00:00 – 03:00 uur
E-mail: muziek@rplwoerden.nl


Op zondagnacht keert RPL terug naar de tijd van de wijde pijpen en glitter & glamour met het beste wat de disco in de jaren 70 en 80 te bieden had. De samenstellers van Classics Party, dalen tot hun knieën in het stof af in de RPL-archieven om het vergeten zwarte vinyl van weleer schoon te blazen en klaar te maken voor uitzending.

Heeft RPL het zelf niet in huis dan stropen de programmamakers de platenbeurzen af op zoek naar net die ene singel waarvan jij toen misschien helemaal van uit je dak ging. Als jij je plateauzolen aantrekt en een glitterbol ophangt, zorgt RPL iedere zondag van 00:00 uur tot 03:00 uur dat de tijden van De Kluis en Wheels herleven!

Via de RDS op je autoradio en tuner kan je volgen welke titels gedraaid worden. Speciaal voor de smartphoneluisteraars bieden we 32 kbs aac+ stream aan zodat het datagebruik beperkt blijft.

Voor vragen of tips over de muziek mail je naar muziek@rplwoerden.nl

Video

Weerbericht

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

Notificaties aanzetten Ja Nee