Kom naar RPL Woerden!

RPL Woerden is een vrijwilligersorganisatie die lokale journalistiek verzorgt voor en door mensen uit Harmelen, Kamerik, Zegveld en Woerden.

Wat doen RPL vrijwilligers?

Ongeveer 80 vrijwilligers zetten zich in voor RPL Woerden. Circa de helft van de vrijwilligers vervullen hun functie op regelmatige en vaste tijden voor het verzorgen van programma’s of voor de nieuwsvoorziening op onze kanalen. Andere vrijwilligers worden incidenteel ingezet bij tv-producties of evenementen, of ze hebben een bestuurlijke of faciliterende RPL functie.

Elke vrijwilliger besteedt per week circa 4 uur of meer aan RPL werkzaamheden. Afhankelijk van de werkzaamheden worden deze thuis gedaan, in de studio en/of op locatie.

Geen kennis van een bepaalde functie? Geen nood, RPL leidt je op. Alleen inzet en betrokkenheid en soms een beetje aanleg is noodzakelijk.
Nieuwe vrijwilligers worden ingewerkt door teamleden die jou wegwijs maken in de wereld van de lokale omroep bij RPL Woerden. En je kunt workshops van de NLPO volgen.

Welke functies heeft RPL?

RPL heeft veel verschillenden functies. Voor iedere taak hebben we bij voorkeur verschillende mensen, zodat die elkaar kunnen afwisselen en vervangen als een ander niet kan. Ook kan je taken van verschillende functies combineren als die aansluiten bij jouw interesse.

RPL heeft dan ook op allerlei plekken ruimte voor nieuwe collega’s. De meest voorkomende taken bekijk je door te klikken op het onderwerp waar je meer over wil weten:

Nieuwsredactie
Radio
Televisie
Social media
Regiosport
ICT

We nodigen je uit voor een gesprek om dat samen te uit te zoeken als je een e-mail stuurt naar vacatures@rplwoerden.nl.

Video

Weerbericht

Zonnig zomerweer

Deze dinsdag is het zonnig en warmt het snel op bij een heldere hemel.

In de ochtend zonnig en onbewolkt weer. Er staat nauwelijks wind en de thermometer geeft 23°C aan.

In de middag zonnig weer en enkele stapelwolken. De zwakke wind is noordoost. Het kwik loop op naar een zomerse waarde van 27°C.

De nacht verloopt helder. Het is met 17°C als minimum een zwoele nacht.

Woensdag eveneens een zonnige en warme zomerdag. De wind zit in de oosthoek. Met 28°C gaan we richting tropische waarde.

Foto: Tonnie Morsink Heldere nacht