Image for Automobilisten op de A12 opgelet!

Automobilisten op de A12 opgelet!

Rijkswaterstaat doet een oproep aan automobilisten om waar mogelijk de A12 van 2 juni tot 1 juli te mijden. Er worden namelijk op meerdere plekken verschillende soorten werkzaamheden uitgevoerd. Tussen Nieuwerbrug en knooppunt Oudenrijn, krijgt de A12 een nieuwe laag asfalt. Door deze werkzaamheden, zullen er tussen Nieuwerbrug en De Meern slechts 2 van de 4 rijstroken beschikbaar zijn en is het traject vier weekenden en tien nachten vanaf Moordrecht helemaal gesloten. Hierdoor zal er een snelheidsbeperking in acht worden genomen van 90 kilometer per uur. Hierdoor kan de vertraging oplopen tot meer dan een uur. In de weekenden van 7 tot 10 juni, 14 tot 17 juni, 21 en 24 juni en tussen 28 en 1 juli wordt de A12 afgesloten. Het traject tussen oprit Gouda en afrit Reeuwijk blijft de gehele periode wel toegankelijk. De volledige planning van de werkzaamheden is te vinden op de website van Rijkswaterstaat.

Bron: Renzo Wessels RTW
Beeld: Pixabay

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

De Agenda

wo
05
jun
vr
14
jun
za
15
jun
za
15
jun