De belangrijkste ontwikkelingen in de transportsector"> De belangrijkste ontwikkelingen in de transportsector – RTV Midden Holland
Image for <gwmw style=De belangrijkste ontwikkelingen in de transportsector" />

De belangrijkste ontwikkelingen in de transportsector

(RECLAMEBOODSCHAP) De transportsector staat op het punt een spannende reeks ontwikkelingen door te maken. Denk aan een nieuwe generatie elektrische trucks. In dit artikel lees je het laatste nieuws voor vrachtwagenchauffeurs.

Nieuwe generatie elektrische trucks door Volvo

Volvo gaat binnenkort een nieuwe generatie elektrische vrachtwagens onthullen. Deze trucks beloven niet alleen een betere actieradius – ideaal voor lange ritten – maar introduceren ook een innovatieve E-achteras. Deze technologie maakt de traditionele I-Shift versnellingsbak overbodig.

Mercedes-Benz lanceert Diesel Actros

Mercedes-Benz blijft ook niet achter in de innovatie-race. Na de lancering van hun elektrische E-Actros 600 vorig jaar, lijkt het erop dat er een nieuwe Diesel Actros aankomt. Spionagefoto’s laten een gestroomlijnde cabine zien die voldoet aan de nieuwste EU-richtlijnen, wat weleens een standaard in Diesel truck design zou kunnen zetten.

Vooruitgang in waterstoftechnologie

Op het gebied van waterstoftechnologie zitten DAF en MAN niet stil; ze testen al met waterstof-verbrandingsmotoren. Mercedes-Benz, onderdeel van het samenwerkingsverband Cellcentric met Volvo, zal binnenkort waarschijnlijk ontwikkelingen delen over hun vooruitgang met deze veelbelovende technologie.

Voorkeur voor langere cabines zet door

De populariteit van de DAF XG en XG+ modellen benadrukt de aanhoudende voorkeur voor langere cabines binnen de Europese markt. Deze trend is een duidelijk signaal voor andere fabrikanten om mogelijk ook de overstap te maken naar grotere cabines, een verandering die al door 60% van de DAF-kopers wordt omarmd.

Geef je vrachtwagen een boost met de producten van Truckjunkie

Ga jij mee met de laatste trends en heb je net een elektrische vrachtwagen aangeschaft of gekozen voor een model met een langere cabine? Dan wil je deze ongetwijfeld personaliseren om perfect aan te sluiten bij jouw persoonlijke stijl. Maar hoe kom je aan accessoires en gadgets die zelfs bij de nieuwste modellen vrachtwagens aansluiten?

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoeken
Notificaties aanzetten Ja Nee