Image for Zwem- en Poloclub Stolwijk organiseert spetterende Zwem4daagse

Zwem- en Poloclub Stolwijk organiseert spetterende Zwem4daagse

STOLWIJK- De Zwem- en Poloclub Stolwijk (ZPS) organiseert dit jaar, in samenwerking met het VOB, opnieuw een bruisend zwemfestijn: de Zwem4daagse. Van 2 tot en met 5 juli wordt Ons Polderbad in Stolwijk omgetoverd tot het toneel van zwemplezier voor jong en oud.

Dit jaar markeert de 49e editie van dit evenement in Stolwijk. Gedurende vier dagen zwemmen de deelnemers dagelijks een afstand van 200 of 400 meter, afhankelijk van hun leeftijd.

Er zijn twee zwemgroepen: groep 1 zwemt van 18.30 tot 19.15 uur en groep 2 van 19.45 tot 20.30 uur. Op de laatste dag ontvangen alle deelnemers als beloning een echte Zwem4daagse-medaille. Tussen de zwemrondes door worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals “snel naar de bel” en “stuiver duiken”.

Ook voor de jongste zwemmers (vanaf 3 jaar) is er de kleuterzwem4daagse in het ondiepe bad. Hier kunnen de kleintjes genieten van leuke spelletjes en activiteiten. Kortom, een evenement dat zowel gezelligheid als uitdaging biedt voor iedereen die van zwemmen houdt.

Inschrijven kan via een inschrijfformulier dat verkrijgbaar is bij de kassa van het zwembad en in de snoepkiosk tijdens openingstijden. Daarnaast is inschrijven mogelijk via de website van ZPS: www.zwemenpoloclubstolwijk.nl of op 2 juli, vlak voor de start van de Zwem4daagse.

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoeken
Notificaties aanzetten Ja Nee