Image for Zomerpakketten voor gezinnen die niet op vakantie gaan

Zomerpakketten voor gezinnen die niet op vakantie gaan

Dankzij vele vrijwilligers, sponsoren en gulle gevers heeft Stichting Present Woerden 73 zomerpakketten uitgedeeld aan gezinnen die niet op vakantie kunnen. Dit doen ze in samenwerking met de Diaconie van de Hervormde Kerk. Voor de 7e keer organiseert Stichting Present Woerden de zomerpakkettenactie. De pakketten bevatten onder andere gezelschapsspellen, buitenspeelgoed, tijdschriften, en bonnen voor lokale uitjes.

Lokale ondernemingen hebben bijgedragen aan de inhoud van de pakketten, waardoor deze gezinnen een mooiere zomer kunnen beleven. Maatschappelijke organisaties meldden de gezinnen aan, waarna vrijwilligers de pakketten samenstelden op basis van de interesses van de gezinnen. Deze actie brengt mensen die willen helpen in contact met mensen die hulp nodig hebben.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Notificaties aanzetten Ja Nee