Image for Zomerfeest OPW

Zomerfeest OPW

Zomerfeest OPW bij Van den Hondel

Het OPW (Ondernemers Plein Waddinxveen) Zomerfeest werd op 24 juni gehouden bij Van den Hondel Prefab BV. Op de Coenecoop. Om 16.30 uur was het al een gezellige drukke boel. Er was een BBQ met allerlei hapjes en natuurlijk zomerse drankjes.

Om 17.00 uur nam de gastheer Michèl van den Hondel het woord. Hij vertelde dat Van den Hondel Prefab BV een jong bedrijf is met jarenlange ervaring in de bouw en in korte tijd een synoniem is geworden voor het leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken. Ze produceren en leveren prefab producten als stelkozijnen, houtskeletbouw-elementen dakkapellen veranda’s, etc het meeste voor permanente woningen. Hij vertelde ook dat het voordeel van houten prefab-producten is dat er minder risico’s op de bouwplaats plaatsvinden.

Wat ons opviel met het naar buiten gaan dat bij de ingang van het bedrijf alles voor wat betreft “Veiligheid” duidelijk aanwezig was als EHBO, AED, etc.

Naderhand weer buiten aangekomen was het een en al gezelligheid met lekker eten en drinken. We willen dan ook onze gastheer Michèl van den Hondel bedanken voor de gastvrije ontvangst.

Weerbericht

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

RTW ook op DAB+
RTW is een ANBI

RTW FM

RTW
Mauritslaan 55
2741 CE Waddinxveen
Tel (0182) 61 03 79
info@rtw.nl

KvK 41173041
RSIN 007799664

Notificaties aanzetten Ja Nee