Image for YellowBellies BSO breidt uit naar Linschoten

YellowBellies BSO breidt uit naar Linschoten

YellowBellies, de buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 0 tot en met 13 jaar zal naar verwachting begin november ook in Linschoten van start gaan. De locatie wordt de voetbalvereniging Linschoten (VVL), waar gebruik mag worden gemaakt van de accommodatie en sportfaciliteiten. Hoewel YellowBellies nog aan een aantal voorwaarden moet voldoen en er nog een officiële procedure met de GGD nodig is, kunnen ouders hun kinderen alvast aanmelden. YellowBellies heeft al meerdere locaties in de regio waaronder in Woerden, Oudewater en Montfoort. De missie van het opvangcentrum is om een gezonde leefstijl bij kinderen te stimuleren.

Bijdrage van Guusje van der Maat

Video

Weerbericht

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

Notificaties aanzetten Ja Nee