Image for Woerden&Democratie stelt vragen over kruising Amsterdamlaan-Eilandenkade

Woerden&Democratie stelt vragen over kruising Amsterdamlaan-Eilandenkade

De politieke partij Woerden&Democratie heeft vragen gesteld aan het gemeentebestuur over de kruising bij de Amsterdamlaan en Eilandenkade.

Mensen die daar wonen, maken zich zorgen over de veiligheid van fietsers. Woerden&Democratie vindt dat de gemeente niet goed met hen heeft overlegd over de plannen. Vooral het besluit om geen nieuwe fietsroute (route 1A) aan te leggen, vinden ze jammer.

De partij begrijpt niet waarom de gemeenteraad niet betrokken is bij dit besluit. Volgens hen is dit een gemiste kans. Ze denken dat investeren in de fietsroute op lange termijn geld kan besparen.
Woerden&Democratie wil weten wat de gemeente gaat doen met de zorgen van de buurtbewoners. Ze vragen ook waarom de gemeente niet wacht met het aanpassen van de kruising, tot er een betere oplossing is.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee