Image for Woerden schittert in NPO-programma

Woerden schittert in NPO-programma

In de vierde aflevering van Dwars door de Lage Landen steken de drie mannen over van Flevoland naar onze provincie Utrecht. Via het kasteel van Floris de Vijfde in Muiden lopen ze via de Vecht naar Kockengen. Van Kockengen zetten ze hun stappen richting Woerden.

Al is de geluidsman daar niet echt over te spreken. Meteen als ze de Kaasstad Woerden betreden krijgen ze van een oud paar een stukje kaas aangeboden. De geluidsman bedankt, want hij vindt kaas verschrikkelijk. De aflevering over Woerden staat dan ook in het teken van kaas. Tijdens hun bezoek in Woerden gaan ze naar het Kaaspakhuis van Woerden. Zou de geluidsman toch te overtuigen zijn door de smaak van de overheerlijke kaas uit Woerden?

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui