Image for Werkzaamheden Woubrechterf lopen uit

Werkzaamheden Woubrechterf lopen uit

In de Zuidplas hebben de werkzaamheden aan het Woubrechterf en een deel van het Otto-erf lichte vertraging opgelopen. Oorspronkelijk was het de bedoeling om de straat die op 10 juni werd afgesloten, op maandag 17 juni weer te openen. Maar om nog onbekende redenen zal de straat op woensdag 19 juni om 16:00 uur pas worden vrijgegeven. Opvallend was dat de straat op zaterdag 15 juni en zondag 16 juni tijdelijk wel bereikbaar was voor bestemmingsverkeer. U kunt de werkzaamheden omzeilen door de omleidingsborden te volgen en via het Otto-erf om te rijden.

Bij deze onderhoudswerkzaamheden werden onder andere de stoepen, straten en parkeervakken opnieuw gestraat. Ook worden er afvoerleidingen opnieuw aangelegd, verlichting vervangen en zal het bestaande groen in de straat worden vervangen of worden aangevuld.

Deze uitgelopen werkzaamheden passen in een rijtje van meerdere werkzaamheden in de Zuidplas en in de rest van Waddinxveen. Alle werkzaamheden in de Zuidplas zullen waarschijnlijk nog de hele zomervakantie duren. Later zal het fietspad aan de Roosje Voshoeve worden aangepakt.

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

RTW ook op DAB+
RTW is een ANBI

RTW FM

RTW
Mauritslaan 55
2741 CE Waddinxveen
Tel (0182) 61 03 79
info@rtw.nl

KvK 41173041
RSIN 007799664

Notificaties aanzetten Ja Nee