Image for Werkzaamheden Jan Ruijspad en rotonde Steinhagenseweg

Werkzaamheden Jan Ruijspad en rotonde Steinhagenseweg

Op maandag 8 juli start de gemeente met het verleggen van kabels en leidingen vanaf de rotonde Steinhagenseweg tot de kruising met het Jan Ruijspad. Dit is nodig voor de aanleg van de ongelijkvloerse kruising in het verlengde van het Jan Ruijspad. Tot en met uiterlijk 2 augustus wordt er gewerkt bij het Jan Ruijspad en de Minkemalaan, naast de Beneluxlaan 1. Vanaf donderdag 4 juli kan er hinder ontstaan door de inrichting van het werkterrein.

Weggebruikers, fietsers en voetgangers worden omgeleid tijdens de werkzaamheden. Vooral tot aan 14 juli zal dit zorgen voor extra reistijd. Door de werkzaamheden in de zomerperiode uit te voeren, hoopt de gemeente de overlast te beperken.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee