Image for Weekendoverzicht Politie Krimpenerwaard

Weekendoverzicht Politie Krimpenerwaard

KRIMPENERWAARD – De politie in de Krimpenerwaard heeft afgelopen weekend verschillende incidenten afgehandeld. Van ongelukken tot rijden onder invloed van drugs.

Vrijdag 31 mei rond 14:00 uur botste een auto tegen de gevel en hekwerk van Café De Stappers in Ammerstol. De vermoedelijke oorzaak is dat de auto niet op de rem stond en op die manier tegen het café aan is gereden. Er was schade aan een ruit en het hekwerk.

Later op de middag kwam er een melding binnen van een voertuig te water aan de West-Vlisterdijk in Vlist. Ter plaatse bleek het voertuig niet te water te zijn geraakt maar in de greppel / bosjes te zijn beland. De bestuurder (50 jaar) is aangehouden en bleek positief te testen op harddrugs.

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01:00 uur hebben agenten een bestuurder van een auto gecontroleerd op de Lekdijk West in Schoonhoven. Deze bestuurder (20 jaar) testte positief op cocaïne en THC.

Zaterdagmiddag rond 14:30 uur is een man van 73 van een ladder gevallen op de Wetering Oost in Lekkerkerk. De man is onderzocht door de ambulancedienst en met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Zondag rond 15:00 uur is een fietser (49) gevallen op de Molendijk in Krimpen aan de Lek. Ook deze fietser is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoek