Image for Weekend vol activiteiten tijdens de Havendagen

Weekend vol activiteiten tijdens de Havendagen

De Havendagen Woerden gaan weer van start. Op 7 en 8 juni is er weer van alles te beleven rondom de Woerdense Haven en de Singel.

De sleepboten, opduwers, oude motoren, binnenvaartschepen, zalmschouwen en de grote kramenmarkt zullen ook deze editie weer te bewonderen zijn. Voor zowel jong als oud worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Er zal een binnenhavenspeurtocht zijn, er kunnen bootjes worden gebouwd en er kan worden meegevaren met Jan de Sterke. Op zaterdag zal er worden getest wie de sterkste opduwer is door middel van een trekproef. De opduwer die de meeste kilo’s per pk trekt, zal als winnaar uit de proef komen. Ook voor de muziekliefhebbers valt er genoeg te beleven. Voor beide dagen is er een muzikaal programma opgesteld. 

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

De Agenda

wo
05
jun
vr
14
jun
za
15
jun
za
15
jun