Image for Voorrang op appartementen Woerden

Voorrang op appartementen Woerden

Woerdenaren die ingeschreven staan bij Woningnet krijgen in de nieuwe wijk Snellerpoort in Woerden voorrang op 85 sociale huurappartementen. Dat is het gevolg van de huisvestingsverordening. Die geeft de gemeente de mogelijkheid om een deel van de sociale huurwoningen onder lokale woningzoekenden te verdelen.

Woningcorporatie Cazas Wonen brengt dat in de praktijk bij het project De Waag, waar deze 85 appartementen deel van uitmaken. De bouw is afgelopen december van start gegaan. Naar verwachting worden de woningen eind 2025 opgeleverd.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui