Image for Tweede editie van ’t Wonder in Woerden

Tweede editie van ’t Wonder in Woerden

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni zal de tweede editie van festival ’t Wonder plaatsvinden op het Exercitieveld in Woerden.

Het tweedaagse festival staat in het teken van muziek en eten. Het muzikale programma bestaat uit grote namen uit de Nederlandse muziekwereld, zoals Miss Montreal, BLØF en Flemming. Het eten zal worden verzorgd door lokale ondernemers, zodat bezoekers kunnen genieten van heerlijke, vers bereide gerechten uit de eigen streek. Op het terrein worden de bezoekers verder ook verrast met kleine optredens, theater, muzikale acts, een silent disco en creatieve activiteiten voor kinderen. Iedereen van jong tot oud is welkom om een ode te brengen aan het Wonder van Woerden.

Bijdrage van Guusje van der Maat

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui