Image for Tweede editie ’t Wonder groot succes

Tweede editie ’t Wonder groot succes

Het festival ’t Wonder van Woerden was weer een groot succes. Veel bezoekers kwamen genieten van optredens van artiesten en andere activiteiten.

’t Wonder begon op vrijdag 14 juni met een optreden van de Woerdense band The Veins. Daarna traden nog vele bekende artiesten op, waaronder BLØF, Miss Montreal en Douwe Bob. Naast muzikale optredens konden mensen culinair genieten van eten en drinken van verschillende restaurants in Woerden en waren er activiteiten, zoals een silent disco en silent karaoke. Voor kinderen was er vermaak in een speciale kidstent. De vele regenbuien mochten de pret niet drukken. De organisatie laat weten tevreden te zijn met hoe het weekend verlopen is. Volgend jaar zal ’t Wonder op vrijdag 27 en zaterdag 28 juni worden gehouden.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Notificaties aanzetten Ja Nee