Image for Twaalfde Haastrechtloop wederom een succes (foto’s)

Twaalfde Haastrechtloop wederom een succes (foto’s)

HAASTRECHT- De twaalfde Haastrechtloop is wederom een succes. Voor de loop is er een mooi parcours uitgezet door de polder.

Vrijdagmiddag deden er 80 basisschoolleerlingen mee met ‘de meester Dennis kidsrun’ die na afloop werden beloond met een ijsje en een medaille.

In de avond stonden 249 deelnemers klaar om op de 5 of 10 km een mooie tijd neer te zetten. Daphne Lamboo uit Gouda en Joost de Jong uit Berkenwoude zijn de snelste dame en heer op de 5 km. Bij de 10 km zijn Derartu COA uit Gouda en Flo van der Vlist uit Vlist de snelste dame en heer.

De snelste Haastrechtenaren op de 5km zijn Liza van Beek en Swen van Schaik. Op de 10 km zijn Astrid den Boer en Tom Prins de snelste Haastrechtenaren.

Door: Janet de Graas

Weerbericht

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

Bestuur
PBO
jaarverslagPBO
Privacy statement
Notificaties aanzetten Ja Nee